Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - مشتريانِ سرويس دهنده هاي اينترنت در کشورمان در بيشتر مواقع از کيفيت و خدمات شرکت ها يا تنوع اندک سرويس ها گلايه داشته اند و کافيست پاي درد دل آنها بنشينيد تا از عدم تحقق وعده ها برايتان بگويند. به همين دليل، زماني که شرکتي تصميم مي گيرد سرويس هاي متنوع و پايداري را عرضه کند، گويي پنجره اي از اميد به روي عده زيادي گشوده مي شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اگر به ياد داشته باشيد، چندي پيش ايرانسل بسته هاي حجيم اينترنت همراه خود را حذف کرد، در حالي که تعداد زيادي از کاربران جهت استفاده از همين بسته ها، براي خريد مودم هاي همراه هزينه کرده بودند. اين اقدام سبب شد تا در توييتر، موج گسترده اي از اعتراضات به سوي ايرانسل سرازير شود و پس از مدت تقريباً کوتاهي، اپراتور دوم بسته هاي اينترنت را دوباره برگرداند.
در همان زمان، کاربران در شبکه هاي اجتماعي از اينترنت TD-LTE «مبين نت» به عنوان جايگزيني براي طرح هاي حذف شده ي ايرانسل ياد کردند و اگر به خاطر داشته باشيد، خود مبين نت هم با حضور فعالش در شبکه هاي اجتماعي از جمله توييتر، جوايزي را بابت 1000 بار ريتوييت شدن يک توييت به برخي کاربران اهدا کرد.
اما به تازگي خود مبين نت هم در شبکه هاي اجتماعي، مخصوصاً توييتر، با انتقادهايي رو به رو شده و کاربران اشاره مي کنند که اين شرکت هم اخيراً برخي از بسته هاي پرطرفدار و حجيم را حذف کرده است.


با جستجويي ساده در شبکه هاي اجتماعي، مي بينيم که مبين نت يکي از پرطرفدارترين بسته هاي خود يعني ظرفيت 300 گيگابايت در بازه زماني 3 ماه را حذف کرده که همين موضوع سبب شکايت عده اي از کاربرانش شده است.

اين در حاليست که يکي ديگر از بسته هاي پرطرفدار نيز در آستانه حذف شدن قرار گرفته و مبين نت خبر مي دهد که تا پايان تابستان، بسته 100 گيگابايتي 1 ماهه (1000 گيگابايت اينترنت رايگان شبانه) با قيمت 70 هزار تومان را حذف خواهد کرد.

از ابتداي ورود فناوري نسل چهارم ثابت يا TD-LTE به ايران، شرکت هاي ارائه دهنده اين نوع اينترنت، تبليغات آن را با محوريت بسته هاي متنوع و حجيم ارائه داده اند چرا که نسبتاً ارزان تر و بدون محدوديت تر از ADSL يا LTE هستند. همين مسئله سبب شد تا کاربران پرمصرف، اقدام به تهيه مودم هايي مخصوص تکنولوژي TD-LTE کنند.
مسئله اينجاست که شما در زمان داشتن يک مودم ADSL، مي توانيد از اينترنت هر شرکتي استفاده کنيد ولي آنطور که کاربران مبين نت مي گويند، در صورت خريد مودم TD-LTE از اين شرکت، صرفاً مي توانيد از آن با اينترنت مبين نت استفاده کنيد و در صورتي که بخواهيد سرويس دهنده را عوض کنيد، بايد يک مودم جديد تهيه کنيد.

مبين نت در پاسخ به انتقاد يکي از کاربرانش توضيح مي دهد که طرح ها «پروموشن» بوده اند در حالي که در آن زمان، اين اطلاع رساني صورت نگرفته بود. به نظر مي رسد حالا به همين دليل در وب سايت اين شرکت، روي بسته 100 گيگابايتي ماهانه يک علامت «تا پايان تابستان» مي بينيم و اکنون مبين نت تلاش مي کند در خصوص بسته هاي موقت، اطلاع رساني صحيح تري داشته باشد.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۴۱۱۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعمال بسته نوسازی بافت فرسوده در ۵۸۱ شهر

تین نیوز

سرپرست دفتر راهبری و هدایت طرح های بازآفرینی شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: هم اکنون در ۵۸۱ شهر بسته تشویقی کالبدی اعمال می شود که از این تعداد ۳۴۹ شهر بسته تشویقی مصوب شورای عالی معماری و شهرسازی و ۲۳۲ شهر بسته تشویقی بومی شهر خودشان را اجرا می کنند.

به گزارش تین نیوز از شرکت بازآفرینی شهری ایران، محمد مهدی نوروزیان سرپرست دفتر راهبری و هدایت طرح های بازآفرینی شرکت بازآفرینی شهری ایران در جلسه شورای مسکن این شرکت آماری از اجرای بسته تشویقی ۱۹بندی کالبدی ارایه کرد و گفت: هم اکنون در ۵۸۱ شهر بسته تشویقی کالبدی اعمال می شود که از این تعداد ۳۴۹ شهر بسته تشویقی مصوب شورای عالی معماری و شهرسازی و ۲۳۲ شهر بسته تشویقی بومی شهر خودشان را اجرا می کنند.

نوروزیان ادامه داد: انتظار داریم طی دو ماه آینده، شهرهای باقی مانده نیز بسته تشویقی را اجرا کنند. البته تلاش بر این است تا استان ها به سمت بومی گرایی رفته  و با همکاری شهرداری ها بسته تشویقی متناسب با شرایط شهر خود را در کمیسیون ماده پنج به تصویب برسانند.

در ادامه این جلسه سعید اسدی محجوب مدیرکل دفتر مطالعات کاربردی و امور ترویجی شرکت بازآفرینی شهری ایران گزارشی از وضعیت تشکیل حلقه های میانی ارایه کرد و گفت: تاکنون در ۱۰۴ شهر و ۴۵۶ محله ۴۲۸ حلقه میانی تشکیل شده است.

منصور استادی مدیرکل دفتر ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار شرکت بازآفرینی شهری ایران نیز گزارشی از وضعیت بارگذاری اطلاعات نوسازی مسکن در سامانه ستاد ملی بازآفرینی شهری ارایه کرد وگفت: تا به امروز ۲۶۱ هزار و ۹۸۵ پروانه ساخت بر روی سامانه بارگذاری شده است. تهران، خراسان رضوی، خوزستان، اصفهان و آذربایجان شرقی بیشترین میزان ورود اطلاعات  را بر روی سامانه داشته اند.

وی با بیان این که از ابتدای سال جاری ۶ هزار و ۹۹۸ پروانه بر روی سامانه ستاد ملی بازآفرینی شهری بارگذاری شده است، از شهرداری هایی که تاکنون اطلاعات خود را روی این سامانه بارگذاری نکرده اند خواست تا هر چه سریعتر نسبت به ورود اطلاعات پروانه های ساخت و ساز در بافت های فرسوده از سال ۱۴۰۰ تا کنون اقدام کنند.

استادی با اشاره به این که استان تهران با بارگذاری ۲ هزار و ۱۹۲ پروانه ساخت در بافت های فرسوده بیشترین ورود اطلاعات را به سامانه دارد، تصریح کرد: استان های تهران، یزد، خراسان رضوی و آذربایجان شرقی به ترتیب بیشترین درصد تحقق را در نوسازی مسکن داشته اند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • جریمه 200 میلیون دلاری بزر‌گترین اپراتور بی‌سیم آمریکا به دلیل فروش اطلاعات کاربران
  • آب چاه بخورید اما آب بسته‌بندی شده نه! | حرف‌های جنجالی مدیر آزمایشگاه کنترل کیفیت مواد غذایی ؛ دروغ بزرگ مافیای روغن چیست؟ | برنج ایرانی بخورید چون..
  • به‌روزرسانی اخیر ویندوز، کاربران ایرانی را تهدید می‌کند
  • به‌روزرسانی اخیر ویندوز، کاربران ایرانی را بیش‌ از همه تهدید می‌کند
  • اعمال بسته نوسازی بافت فرسوده در ۵۸۱ شهر
  • نتیجه آزمایش نسل ششم اینترنت در ژاپن: ۵۰۰ برابر سریع‌تر از ۵‌جی
  • خیز ژاپن برای اینترنت نسل ۶، ۵۰۰ برابر سریع‌تر از نسل ۵!
  • گوگل ایموجی صوتی را به تماس‌ها می‌افزاید
  • هوش مصنوعی چگونه به خانه‌داری کمک می‌کند؟
  • افزایش پوشش اینترنت نسل چهارم در سرولایت نیشابور