Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: در یک اتفاق باور نکردنی مشخص شده برخی از مودم‌های مبین نت به اسکریپت ماینینگ آلوده هستند و بدون اطلاع کاربر اقدام به استخراج رمزارز می‌کنند. این موضوع توسط یک توسعه دهنده ایرانی افشا شده و مبین نت آن را تأیید کرده است. یک توسعه دهنده ایرانی در توییتر تصاویری منتشر کرده که نشان می‌دهد مودم‌های SLC مبین نت با Firmware 1.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

0.13 به یک وب اسکریپت آلوده هستند که اقدام به ماینینگ بدون اطلاع کاربر می‌کند. این موضوع ابهامات فراوانی را پدید آورده است. مبین نت در واکنش به این موضوع اعلام کرده کارشناسان این شرکت از مدت‌ها قبل از وجود چنین مشکلی با خبر بوده‌اند و آپدیت کردن مودم‌ها در جریان است. با این حال پیش از این هرگز مبین نت در این خصوص هیچ اطلاع رسانی نکرده است. به گفته کاربری که آلوده بودن مودم‌های مبین نت به وب ماینر را کشف و گزارش کرده است، روشن نیست هکرها از باگ مودم‌های مبین نت برای تزریق وب ماینر استفاده کرده‌اند یا پای سازنده چینی آنها در میان است. متأسفانه مبین نت هیچ گونه اطلاعات بیشتری در این خصوص ارائه نکرده است و کاربران نمی‌دانند کدام مودم‌ها آسیب پذیر هستند، آپدیت چه وقت عرضه می‌شود و تا آن زمان چه راهکاری وجود دارد. عدم شفافیت و پاسخگو نبودن شرکت‌ها در کشورمان در برابر چنین وقایعی اتفاق تازه‌ای نیست و در رخدادهای به مراتب جدی‌تر چون نشت اطلاعات مشترکین هم هرگز نتیجه مطلوبی نداشته است. /مملک آنلاین برچسب ها: مودم مبین نت

منبع: خرداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۶۴۴۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ارسال لینک‌های آلوده

رامین پاشایی معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا با اشاره به فرارسیدن تعطیلات سه روزه در کشور گفت : تجزیه و تحلیل پرونده‌های قضایی و تجربیات ادوار گذشته نشان می‌دهد که مجرمان سایبری با توجه به ایام پایانی هفته یا منتهی به تعطیلات چند روزه در کشور، اقدامات مجرمانه خود در فضای مجازی را افزایش داده و اقدام به کلاهبرداری از کاربران با روش‌های مختلف می‌کنند. 

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا فراجا با اشاره به شگرد این مجرمان ادامه داد: برخی افراد سودجو با ارسال پیامک حاوی پیوند‌های آلوده با عناوینی نظیر «دریافت کالابرگ»، «ابلاغیات قضایی»، و ... مترصد کلاهبرداری از طریق دسترسی غیر مجاز به گوشی تلفن فریب خوردگان و برداشت غیر مجاز پول از حساب‌های مالی آنان هستند. گاهی این افراد با لینک‌های آلوده به اطلاعات خصوصی شهروندان نیز دسترسی پیدا کرده و از این طریق دست به اخاذی از آنان می‌زنند.

وی با بیان اینکه ارسال و دریافت این پیامک‌ها در تمامی پیام رسان‌ها اعم از بومی و غیر بومی و گروه‌ها و کانال‌هایی که شهروندان در آن عضویت دارند ممکن است، گفت:‌حتی گاهی ممکن است ارسال این پیامک‌ها از طریق دوستان و آشنایان باشد و آنان خواسته یا ناخواسته در چنین دام سایبری افتاده باشند.

پاشایی اضافه کرد: علاوه بر لینک‌های آلوده، شیوه دیگر مجرمان سایبری، کلاهبرداری و دریافت وجه نقد و ... از کاربران است که لازم است در این خصوص نیز شهروندان هوشیاری لازم را داشته باشند.

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتای فراجا در همین راستا به مردم و به خصوص کاربران فضای مجازی وتلفن‌های همراه هوشمند هشدار داد که در صورت مواجه با این‌گونه پیامک‌های مشکوک که مشخصه اصلی تمامی آنها ارسال از طریق سرشماره‌های تلفن شخصی است، به آن توجهی نکرده و از باز کردن لینک موجود در آن خودداری کنند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • بهره‌گیری از بازی‌های ویدئویی در برنامه‌ریزی شهری
  • بهره‌گیری از گیمیفیکیشن در برنامه‌ریزی شهری
  • یک جوان چینی به مذهب شیعه مشرف شد
  • افزایش ارسال لینک‌های آلوده
  • تعهد اپراتورها برای پوشش فیبر نوری تا ۱۴۰۴
  • نماینده چابهار: ماجرای باغ ازگل که بدون اطلاع امام جمعه به نام او زده شده، بر دین اثر منفی دارد یا چند تار موی زنان؟
  • واکسیناسیون دام‌ها علیه بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک
  • هوش مصنوعی چگونه به خانه‌داری کمک می‌کند؟
  • مستندی جدید درباره ظهور و سقوط WCW ساخته خواهد شد؛ چه کسی WCW را کشت؟
  • آموزش و نحوه فعال‌سازی تماس تصویری بدون نیاز به اینترنت (ViLTE)